Beiratkozás a művészeti iskolába a 2022/2023-as tanévre!

Részletek:

Kedves Szülők!

                                                                                                        

     Művészeti iskolánk beiratkozása a 2022/23-as tanévre június 9-én és 10-én 7.30-10.00 valamint 15.00-17.00 között lesz iskolánk aulájában.

A honlapunkon a szülői nyilatkozat elérhető. A nyomtatvány igény esetén az iskolában is átvehető, illetve a beiratkozáskor az aulában is kitölthető lesz. Ekkor kollégáink szívesen megválaszolják  felmerülő  kérdéseiket is. 

Kérjük, a nyilatkozatot pontosan töltsék ki! Aki biztosítani szeretné gyermeke helyét, ne mulassza el az időpontot, mert a fennmaradó helyeket feltöltjük az új jelentkezőkkel. Utólagos módosításokat csak kivételesen indokolt esetben tudunk elfogadni. A jelentkezés egy tanévre szól. Iskolánkban maximum 2 művészeti ág választható.

 

      Amennyiben gyermekük más művészeti iskolába is jár, azt fel kell tüntetni a megfelelő helyen. Nézzenek utána, hetente hány órát vesz ott igénybe a gyermek, illetve térítési vagy tandíjat fizetnek. Az állam csak egy képzést támogat, ott térítési díjat kell fizetni, a többiért viszont tandíjat. Minden ezzel kapcsolatos információt megtalálnak hamarosan a szülői nyilatkozaton.

Várjuk jelentkezéseiket, köszönjük bizalmukat!

Üdvözlettel: az iskola művészetis tanárai

Napi ige

Iskolánk alapítványa

Testvériskoláink

Tehetségpont vagyunk

Örökös Ökoiskola vagyunk

Iskolánk Johannita védnökség alatt

Tudósítások iskolánkról

e-Igazgatótanács