Állati jó mulatság a nyílt napunkon

Iskolánk november 13-án tartotta bemutatkozó nyílt napját, ezúttal az állatok, mint Isten kéznyomai álltak a középpontban. Rengetegen érdeklődtek intézményünk iránt, nagyon jó hangulatú délelőttöt töltöttünk együtt az óvodásokkal.

Sátory Károly igazgató úr, valamint iskolalelkészünk Steindl-Papp Judit és gyülekezetünk parókus lelkésze Menyes Gyula köszöntötte a megjelenteket, majd művészeti iskolánk kreatív tánc csoportjának előadását láthatták a kicsik, melyhez a Brémai muzsikusok című mese alapján Szabó-Ambrus Eszter tanító néni mesélt.  A táncosokat élő zene kísérte, melyben növendékünk és pedagógusaink is közreműködtek.

 
Az előadás után az alsós munkaközösségvezető, Füzesi Zsuzsanna tanító néni köszöntötte a résztvevőket, és ismertette a programot. Hat állomáson, különbözőképpen ismerkedhettek az állatokkal a gyerekek. Állati jó mulatság várta a kicsiket a tornateremben, játékos feladatokon keresztül ismerkedhettek a teremtés történetével, zenélhettek, bábjátékot láthattak, kézműveskedhettek és bepillanthattak a cserkészek táborába is. A sok izgalmas játék vidám hangulatot teremtett a hétvégi alkalmon.
Külön köszönet tanulóinknak, akik szereplőként, vagy segítőként (akár a háttérmunkálatokban) részt vettek a rendezvényen!
 
Azok számára, akik lemaradtak az eseményről, egy digitális jelentkezési lapot hoztunk létre idén is, melyen keresztül november 20-ig várjuk az iskolánk iránt érdeklődők jelentkezését.
A digitális felület elérhető itt: http://www.remenyik-iskola.hu/remenyik/beiskolazas
Kérjük, aki személyesen kitöltötte már a jelentkezési lapot, ezen a felületen keresztül már ne jelentkezzen!

Napi ige

Fenyíts minket, Uram, de mértékkel, ne haragodban, hogy semmivé ne tégy!

(Jer 10,24)

Mert Isten nem haragra rendelt minket, hanem hogy elnyerjük az üdvösséget a mi Urunk Jézus Krisztus által.

(1Thessz 5,9)

Iskolánk alapítványa

Testvériskoláink

Tehetségpont vagyunk

Örökös Ökoiskola vagyunk

Iskolánk Johannita védnökség alatt

Tudósítások iskolánkról

e-Igazgatótanács