Állati jó mulatság a nyílt napunkon

Iskolánk november 13-án tartotta bemutatkozó nyílt napját, ezúttal az állatok, mint Isten kéznyomai álltak a középpontban. Rengetegen érdeklődtek intézményünk iránt, nagyon jó hangulatú délelőttöt töltöttünk együtt az óvodásokkal.

Sátory Károly igazgató úr, valamint iskolalelkészünk Steindl-Papp Judit és gyülekezetünk parókus lelkésze Menyes Gyula köszöntötte a megjelenteket, majd művészeti iskolánk kreatív tánc csoportjának előadását láthatták a kicsik, melyhez a Brémai muzsikusok című mese alapján Szabó-Ambrus Eszter tanító néni mesélt.  A táncosokat élő zene kísérte, melyben növendékünk és pedagógusaink is közreműködtek.

 
Az előadás után az alsós munkaközösségvezető, Füzesi Zsuzsanna tanító néni köszöntötte a résztvevőket, és ismertette a programot. Hat állomáson, különbözőképpen ismerkedhettek az állatokkal a gyerekek. Állati jó mulatság várta a kicsiket a tornateremben, játékos feladatokon keresztül ismerkedhettek a teremtés történetével, zenélhettek, bábjátékot láthattak, kézműveskedhettek és bepillanthattak a cserkészek táborába is. A sok izgalmas játék vidám hangulatot teremtett a hétvégi alkalmon.
Külön köszönet tanulóinknak, akik szereplőként, vagy segítőként (akár a háttérmunkálatokban) részt vettek a rendezvényen!
 
Azok számára, akik lemaradtak az eseményről, egy digitális jelentkezési lapot hoztunk létre idén is, melyen keresztül november 20-ig várjuk az iskolánk iránt érdeklődők jelentkezését.
A digitális felület elérhető itt: http://www.remenyik-iskola.hu/remenyik/beiskolazas
Kérjük, aki személyesen kitöltötte már a jelentkezési lapot, ezen a felületen keresztül már ne jelentkezzen!

Napi ige

Iskolánk alapítványa

Testvériskoláink

Tehetségpont vagyunk

Örökös Ökoiskola vagyunk

Iskolánk Johannita védnökség alatt

Tudósítások iskolánkról

e-Igazgatótanács