Beiskolázás

Kedves Szülők!

Az idei évben ismét NYÍLT NAPON várjuk a hozzánk beiratkozni szándékozó gyermekeket és szüleiket. Az alkalmon az érdeklődőknek szeretnénk képet adni iskolánk légköréről és az itt folyó munkáról. Itt nyílik lehetőség a JELENTKEZÉSI LAP kitöltésével jelentkezni iskolánkba.

Az ismételten erősödő járvány miatt azonban, arra kérjük a hozzánk látogatókat, hogy kisgyermekük csak egy szülővel érkezzen!

Kérjük, hogy a kísérő szülő rendelkezzen védettségi igazolvánnyal, vagy a rendezvény ideje alatt viseljen maszkot!

Kérjük továbbá, hogy aki a legkisebb mértékben is érzi magán bármilyen betegség jeleit, vagy gyermeke náthás, köhög, ne vegyen részt rendezvényünkön!
Az ő számukra is van lehetőség jelentkezni iskolánkba, az alább közölt DIGITÁLIS JELENTKEZÉSI LAP kitöltésével, amely felület november 13. és november 20. között használható.

Akik nem tudnak részt venni Nyílt Napunkon kérjük, hogy iskolánk életéről, munkánkról és a beiratkozással kapcsolatos teendőkről, honlapunkon tájékozódjanak!

Beiratkozással kapcsolatos információk

Várunk iskolánkba minden olyan kisdiákot, akik szülei az általunk képviselt értékeket fontosnak tartják és egy nyugodt légkörű, családias, keresztény, nemzeti értékeken nyugvó nevelési-oktatási programmal dolgozó iskolában szeretnék kezdeni, vagy folytatni tanulmányaikat.

A 2022-2023-as tanévben is két első osztályt indítunk. Az évfolyamra 48 kisdiákot veszünk fel. A kis létszámú osztályok lehetővé teszik számunkra, hogy nagyobb odafigyeléssel, törődéssel, egy- egy kisgyermekre sokkal több időt fordítva foglalkozhassunk az apróságokkal.

Iskolánkba felvételt nyerhetnek a nem evangélikus vallású gyermekek is. Diákjaink a vallásuknak megfelelő hitoktatásban részesülnek.

A beiskolázás során a szülőket, kisgyermekükkel együtt beszélgetésre fogjuk hívni.

Jelentkezési határidő: 2021. november 20.

A beiskolázás folyamata

1. JELENTKEZÉSI LAP KITÖLTÉSE - személyesen a Nyílt Napon, vagy digitálisan. (A felület 2021. noveber 13-20. között volt elérhető.)

2. IDŐPONT EGYEZTETÉSE
A jelentkezési lapok feldolgozása után telefonon fogjuk hívni Önöket, mely során időpontot egyeztetünk a személyes találkozásra.

3. SZEMÉLYES TALÁLKOZÁS
Kérjük a kedves Szülőket, hogy gyermekükkel együtt jelenjenek meg az iskolában, a megbeszélt időpontban! A beszélgetés során pedagógusaink játékos feladatokkal vizsgálják a gyermekek iskolaérettségét, miközben az iskola vezetése a szülőkkel ismerkedik.

4. ÉRTESÍTÉS
A felvételi döntésről a szülőket telefonon és/vagy írásban értesítjük.

 

Ízelítő képekben eddigi nyílt napjainkról:

2019/2020. Nyílt nap Ruminivel

2018/2019. Nyílt nap - az ünnepek

2018/2019. Nyílt nap - az évszakok

2017/2018. Nyílt nap - a bárka

2017/2018. Nyílt nap a Mesék birodalmában

2016/2017. Nyílt nap - a cirkusz

2015/2016. Nyílt nap - a művészeti ágak bemutatkozása

2015/2016. Nyílt nap Mátyás király udvarában

 

Napi ige

Iskolánk alapítványa

Testvériskoláink

Tehetségpont vagyunk

Örökös Ökoiskola vagyunk

Iskolánk Johannita védnökség alatt

Tudósítások iskolánkról

e-Igazgatótanács