SZÉLRÓZSA jótékonysági gálaest

175 zenész, táncos, köztük szép számmal iskolánk diákjai is, felejthetetlen hangulatot varázsoltak az AGORA Művelődési és Sportházban

A trianoni diktátum aláírásának 100. évfordulóján hét civil egyesület felvetésére, elindult egy kezdeményezés, miszerint Szombathelyen is legyen egy emlékhely, mely a szétszakított magyarság nemzeti összetartozására utal.

Iskolánk igazgatója, mint a Klapka György Lovas Polgárőr és Hagyományőrző Egyesület vezetője is kezdeményezője az emlékhely létrehozásának.

A hétvégén egy jótékonysági gálával hívták fel a nagyközönség figyelmét a kezdeményezésre, melynek bevételét az emlékmű megvalósítására fordítják.

A rendezvény megszervezését Molnár Péter, intézményünk néptánc tanszakának vezetője ajánlotta fel az emlékhely megvalósításának támogatására.

 A színvonalas műsorban a Kárpát-medence valamennyi tájegységének népzenéjében és változatos, sokszínű néptáncában gyönyörködhetett a közönség. A 175 zenész, táncos, köztük szép számmal iskolánk diákjai is, felejthetetlen hangulatot varázsoltak. Az est végén felemelő élmény volt közösen elénekelni nemzeti imádságunkat, a Himnuszt, majd a Székely himnuszt.

Az emlékmű megvalósításának támogatására további adományokat várunk!

TÁMOGATÓ JEGYEKET iskolánkban is lehet igényelni az alábbi regisztrációval:

Az eseményről a fotókat Cseh Gábor és Büki László (vaskarika.hu) készítette. 

Kapcsolódó galéria

SZÉLRÓZSA jótékonysági gálaest

Napi ige

Iskolánk alapítványa

Testvériskoláink

Tehetségpont vagyunk

Örökös Ökoiskola vagyunk

Iskolánk Johannita védnökség alatt

Tudósítások iskolánkról

e-Igazgatótanács