Szép hét a nyelvi táborosok mögött

Eltelt egy év és újból elérkezett a nyelvi tábor ideje. Idén is igyekeztünk, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, illetve sok új tudással gyarapodjanak a hét végére.

Az angol nyelvi foglalkozásokon a gyerekek megismerkedhettek Ausztráliával, a német diákok pedig Svájcról tanulhattak. Az itt élő állatokról is szó esett, ami a második nap témája volt. Harmadik nap a mese birodalmába repítettük a résztvevőket, sok új szót, kifejezést tanultak a meséken keresztül. A délutánt is igyekeztünk tartalmasan eltölteni. A kedvenc időtöltésük, a számháborúzás mellett, rétest is sütöttünk, moziban is voltunk, illetve kézművesedtünk is. Csütörtökön a hőség elöl menekülve Szentgotthárdra utaztunk a fürdőbe hűsölni. Természetesen mindenki nagyon élvezte a fürdést, csúszdázást. Az utolsó nap délelőttjén fordított napot tartottunk, egy kicsit mindenki „belekóstolhatott” a másik idegen nyelvbe. Ebéd után természetesen vetélkedtünk, próbára tettük a héten megszerzett új tudást. Minden csapat nagyon jól szerepelt, nehéz dolga volt a zsűrinek. Ezt követően pedig egy jó kis fagyizással hűtöttük a kedélyeket és zártuk a tábort. A jó hangulatról beszéljenek a héten készített képek.

Napi ige

Ekkor azt mondta [Isten Jákóbnak]: Én vagyok az Isten, atyádnak Istene! Ne félj… Én megyek veled Egyiptomba, és én is foglak visszahozni.

(1Móz 46,3–4)

Ezért tehát a lankadt kezeket és a megroskadt térdeket erősítsétek meg, és egyenes ösvényen járjatok.

(Zsid 12,12–13)

Iskolánk alapítványa

Testvériskoláink

Tehetségpont vagyunk

Örökös Ökoiskola vagyunk

Iskolánk Johannita védnökség alatt

Tudósítások iskolánkról

e-Igazgatótanács