Önismeret és környezettudatosság a bobai iskola táborában

Kedden az önismereti foglalkozás keretében összeszedtük azokat a tulajdonságokat, ami alapján barátot választunk. " Milyennek látnak mások?" kérdésre is kerestük a választ.

A gyerekek nagyon szépen megfogalmazták, hogy nem a külső, hanem a belső tulajdonságainkon van a hangsúly. Ehhez meg kell egymást ismerni. A művészetek témakör keretében ezen a napon a TRIOLA EGYÜTTES verses - zenés, interaktív előadását hallgathattuk meg. Közben mozogtunk, énekeltünk és természetesen játszottunk. A gitár, mint húros hangszer itt is főszerepet kapott. Ebéd után egy kis pihenő következett. A környezettudatosság jegyében túra következett a Marcal partjára. Indulás előtt egy rövid ismertetőt hallottunk a folyó földrajzi adottságairól. Megemlékeztünk a 2010. október 4-én bekövetkezett vörös iszap katasztrófáról. Majd a sportnak is eleget téve túráztunk a Marcalhoz. Végül kellemesen elfáradva ültünk asztalhoz, ahol elfogyasztottuk a bőséges uzsonnát. Természetesen most sem maradt el a nap összefoglalója, a hálaadás és a köszönet.

Kapcsolódó galéria

Tábor Bobán 1. hét 2. nap

Napi ige

De ha nem hisztek, nem maradtok meg!

(Ézs 7,9b)

Harcold meg a hit nemes harcát, ragadd meg az örök életet, amelyre elhívattál, amelyről vallást tettél szép hitvallással sok tanú előtt.

(1Tim 6,12)

Iskolánk alapítványa

Testvériskoláink

Tehetségpont vagyunk

Örökös Ökoiskola vagyunk

Iskolánk Johannita védnökség alatt

Tudósítások iskolánkról

e-Igazgatótanács