Megújult a bobai óvoda

A bobai önkormányzat sikeres pályázatának köszönhetően megújult intézményünk óvodája. Az ünnepélyes átadót augusztus 14-én tartották, a szentelési ünnepség ősszel lesz majd.

A Magyar Falu Program keretében 48,6 millió forintot nyert el a bobai önkormányzat az óvoda felújítására, ennek köszönhetően 2021. márciusában elkezdődhettek a munkálatok. A régi épületrészben megújult a villamossági hálózat, valamint szigetelt padlóburkolatot kapott. Az egész épületben új vinyl padlót raktak le, emellett korszerű LED világítástechnikát szereltek fel a szakemberek, valamint a régi épületrészben teljes -, az újban pedig részleges mosdókorszerűsítés történt. A pályázat keretében lehetőség volt új eszközök megvásárlására is, így új hűtőszekrény, mosógép, valamint új bútordarabok is segítik az óvodai életet. Megújult az informatikai hálózat, az udvari részen új kerítést és egy árnyékolót építettek fel.

Az óvodai élet a felújítás ideje alatt sem állt le - csupán egy nyári szünetre -, hiszen az önkormányzat biztosított helyet az óvodások számára erre az időszakra. Augusztus 2-án már a megszépült épületbe léphettek be a gyerekek.

Napi ige

Iskolánk alapítványa

Testvériskoláink

Tehetségpont vagyunk

Örökös Ökoiskola vagyunk

Iskolánk Johannita védnökség alatt

Tudósítások iskolánkról

e-Igazgatótanács