Ma kerékpárral, holnap autóval

Iskolánk, Kozma Györgyi tanítónő vezetésével idén is megrendezte a Ma kerékpárral, holnap autóval elnevezésű közlekedési, katasztrófavédelmi és elsősegély versenyét. Az eseményről bővebben:

A versenyhez kapcsolódóan idén is vártuk a rajzokat a közlekedés, katasztrófavédelem, elsősegély témakörökben. Szép számmal érkeztek be alkotások, melyeket szakmai zsűri értékelt. A legjobbaknak járó könyvjutalmat Mák Dóri fotóművész adta át a verseny napján.

Idén 10 csapat indult a versenyen, így az elméleti kérdéssor teljesítése után 10 állomáson mérhették össze tudásukat a versenyzők. A verseny lebonyolításában idén is segítségünkre voltak a rendőrség, a katasztrófavédelem és a tűzoltóság munkatársai.

Ahogy azt a résztvevő csapatok megszokhatták, senki sem távozott üres kézzel, az élményeken kívül mindenki tárgyjutalmat és emléklapot vihetett haza magával. Az első három helyezett csapat:

I. Felsőcsatári Általános Iskola csapata

II. Brenner János Általános Iskola csapata

III. Bobai Általános Iskola csapata

Versenyen kívül indult iskolánk csapata is, ők érték el a legmagasabb pontszámot, így ők is jutalmat kaphattak.

A csapat tagjai: Szitár Ádám 1.a, Németh Sára 2.b, Farkas Döme 3.b, Polgár Száva 4.a. Felkészítőjük Kozma Györgyi.

Bobai tagintézményünk csapata: Molnár Sára 1. o., Nagy Máté Zsombor 2. o., Farkas Balázs 3. o. és Szabó Flóra 4. o. tanulóknak. Külön köszönet illeti Farkas Szilárd rendőr urat felkészítő munkájáért és segítőkészségéért.

Gratulálunk a csapatoknak és felkészítőiknek!

Napi ige

Iskolánk alapítványa

Testvériskoláink

Tehetségpont vagyunk

Örökös Ökoiskola vagyunk

Iskolánk Johannita védnökség alatt

Tudósítások iskolánkról

e-Igazgatótanács