Egy a természettel!

A Vadászati és Természeti Világkiállítás jegyében iskolánk ötödikes diákjai múzeumpedagógiai foglalkozásokon vehettek részt.

Az országos rendezvény megyei programjai egy pályázat keretein belül az Országos Magyar Vadászkamara, Vas Megyei Területi Szervezetének közreműködésével valósulhatott meg. A program címe "Ismerd meg a vadászokat!".

A múzeumpedagógiai foglalkozások négy különböző helyszínen voltak városunkban. Az ötödikes diákok így látogatást tettek az Iseum Savariense Régészeti Műhely és Tárházban, ahol az ókori vadászattal kapcsolatos leleteket ismerhettek meg. A Szombathelyi Képtárban nyakláncot készíthettek, a Savaria Múzeumban megtekintették a Közel a Természethez- Vadászat című kiállítást, majd egy játékos vetélkedő keretében mélyíthették el tudásukat. A negyedik helyszínen, a Smidt Múzeumban pedig a vas megyei vadászati emlékekbe nyerhettek betekintést tanulóink.

A rendkívül tartalmas és sokszínű foglalkozásoknak köszönhetően sok érdekes és új információval gazdagodhattak iskolánk diákjai.

A képek feltöltése folyamatban...

Napi ige

Iskolánk alapítványa

Testvériskoláink

Tehetségpont vagyunk

Örökös Ökoiskola vagyunk

Iskolánk Johannita védnökség alatt

Tudósítások iskolánkról

e-Igazgatótanács