Brenneres foci eredmények

Iskolánk részt vett a Boldog Brenner János Általános Iskola és Gimnázium által szervezett versenynapon, melyen anyanyelvi, informatikai és kispályás labdarúgás versenyen mutathatták meg ügyességüket a diákok.

A kispályás labdarúgásban két csoportra lettek osztva a csapatok. Mi sajnos rosszul kezdtük a küzdelmeket, hiszen 3:0-ra kikaptunk a Szent Benedek Katolikus Általános Iskolától(Celldömölk), de ezt követően 0:0-ás döntetlen játszottunk a Mindszenty József Általános Iskola (Zalaegerszeg) csapata ellen, majd 1:0-ra nyertünk a Szent Imre Általános Iskola (Jánosháza) ellen.

A csoportban a második még toábbjutást érő helyen holtversenyben 4-4 ponttal végeztünk a zalaegerszegi iskola csapatával. Az egymás elleni eredmény döntetlen lett, így a gólkülönbség döntött, ami a zalai csapatnak jobb volt, mint a miénk így ők jutottak az elődöntőbe, míg mi a másik csoport 3. helyezettje ellen játszottunk az 5. helyért. Az Árpád-Házi Szent Margit Általános Iskola (Kőszeg) ellen 2:0-ra nyertünk így az 5. helyen végeztünk.

A gyerekek minden elismerést megérdemelnek hiszen tudásuk legjavát nyújtották! Mindössze egy mérkőzésen szenvedtek vereséget és gólt is csak ezen az egy találkozón kaptak. Kis szerencsével jobb helyezést is eltudtak volna érni, azonban így is minden elismerés megilleti őket! A csapat legeredményesebb játékosa Simon Mátyás lett 3 góllal, aki nem sokkal maradt le a torna gólkirályi címéről.

Eredmények:

Reményik 0:3 Szent Benedek Katolikus Általános Iskola

Reményik 0:0 Mindszenty József Általános Iskola

Reményik 1:0 Szent Imre Általános Iskola

G.: Simon Mátyás

Reményik 2:0 Árpád-Házi Szent Margit Általános Iskola

G.: Simon Mátyás 2

A csapat tagjai:

Németh Máté

Heitler Dávid

Sáray Péter

Rákóczi András

Cser Rudolf

Tóth Dávid

Poór Patrik

Simon Mátyás

Felkészítő: Tóth Zsolt

Napi ige

Iskolánk alapítványa

Testvériskoláink

Tehetségpont vagyunk

Örökös Ökoiskola vagyunk

Iskolánk Johannita védnökség alatt

Tudósítások iskolánkról

e-Igazgatótanács