BPW nyílt nap

A BPW-Hungária Kft. 2018. november 24-én, szombaton 8:30-12:30 között rendhagyó Tanműhelyi Nyílt napot szervez a BPW-H Műszaki Képzőközpont 10 éves fennállása alkalmából. Iskolánk is regisztrált a cég versenyfelhívására.

Az eseményről a következő ismertetőt küldte a vállalat:

"A Tanműhelyünk által oktatott szakmák népszerűsítésén túl rendezvényünknek pályaorientációs célja is van: a gépi forgácsoló, hegesztő, ill. mechatronikai technikus szakmák iránt érdeklődőknek betekintést nyújtunk a gyakorlati képzésünkbe.

Az esemény keretében a vállalat versenyt hirdet az általános iskolák részére: az az intézmény, amely a legtöbb felső tagozatos diákot delegálja a rendezvényre, egy 160.000 Ft értékű LEGO robotot nyer
A nyereményjátékban azok az iskolák vehetnek részt, akik részvételi szándékukat - az online regisztrációs űrlap kitöltésével - 2018.11.19. hétfő 10:00-ig jelzik, és a tanulók a helyszíni regisztráció során diákigazolvánnyal igazolják, hogy melyik iskolában tanulnak.

Az előzetesen leadott létszám nem dönti el a versenyt, a szervező a helyszínen regisztráló tanulói létszám alapján hirdet győztest. (Tanár, szülő, nem felső tagozatos diák részvétele nem számít bele a versenybe.)"

 

Napi ige

Iskolánk alapítványa

Testvériskoláink

Tehetségpont vagyunk

Örökös Ökoiskola vagyunk

Iskolánk Johannita védnökség alatt

Tudósítások iskolánkról

e-Igazgatótanács