Az elsősegély megtanulható

"Az elsősegély megtanulható... és segíteni jó!" - e szavakkal zárta bemutatóját Horváth Balázs mentőtiszt, aki az elsősegélynyújtás alapjaival ismertette meg iskolánk alsós diákjait.
A Reményik-iskola életében fontos szerepet játszik a Johannita elsősegély szakkör. A szakkörben résztvevő diákok hosszú évek óta szép sikereket érnek el elsősegélynyújtó versenyeken, illetve önkéntesként vesznek részt különböző rendezvények egészségügyi biztosításában. Johannitáink maréknyi csapta is közreműködött abban a Segítés Városa Programban, melynek keretében a 240 órán át tartó reanimációs gyakorlattal Szombathely városa rekodot döntött. 
 
3. osztályos kortól várunk kicsiket és nagyokat a Johannita szakköre, ahol a résztvevők megismerkedhetnek a Johannita Rend segítő munkájával, az elsősegélynyújtás alapjaival, kipróbálhatják magukat a műsebek és sebimitációk készítésében, megtapasztalhatják a bajtársiasság, a jó közösség és a segítés élményeit.
 
Az elsősegélynyújtás alapjait Horváth Balázs mentőtiszt ezúttal az alsó tagozatos diákokkal ismeretette, de december 17-én az iskola felsős évfolyamai is megtekinthetik a bemutatót. 

Napi ige

Iskolánk alapítványa

Testvériskoláink

Tehetségpont vagyunk

Örökös Ökoiskola vagyunk

Iskolánk Johannita védnökség alatt

Tudósítások iskolánkról

e-Igazgatótanács