Angol-német nyelvi tábor

A nyelvi tábort június 25 és június 29-e között tartottuk. Idén is sokan jöttek a táborba, igyekeztünk hát minél érdekesebben, játékosabban, de azért hasznosan eltölteni az időt.

A hétfő délelőtti nyelvi blokkokban a gyerekek hazánk nevezetességeiről tanulhattak az adott nyelven. Az ebéd után pedig süti és rétes sütésben segíthettek a gyerekek, míg a java az udvaron sportolt, vagy számháborúzott. Utána mindenki nagy örömére elfogyasztottuk a sok finomságot.

Kedden a film és zene világában merültünk el, majd ebéd után egy fagyizással egybekötve moziba mentünk.

Másnap, szerdán a különböző foglalkozásokat ismerhették meg a gyerekek a délelőtt folyamán. Délután kézművesedtünk. Szőttünk, fontunk, gyöngyöt fűztünk, modellkedtünk.

Csütörtökön a táborozók nagy örömére Szentgotthárdra látogattunk el a fürdőbe. Az egész napos program mint mindig, most is nagyon jól sikerült.

Pénteken délelőtt a fordított nap következett, amikor mindenki „belekóstolhatott” egy kicsit a másik idegen nyelvbe. Ezt követte délután a vetélkedő a héten tanultakból.

Az egész hét jó hangulatban, tartalmasan telt el. Erről tanúskodhat a sok kép a galériában. Jövőre is várunk lelkes táborozókat!

Napi ige

Sokféle szándék van az ember szívében, de csak az Úr tervei valósulnak meg.

(Péld 19,21)

Legyetek tehát bölcsek és józanok, hogy imádkozhassatok. Mindenekelőtt legyetek kitartóak az egymás iránti szeretetben…

(1Pt 4,7–8)

Iskolánk alapítványa

Testvériskoláink

Tehetségpont vagyunk

Örökös Ökoiskola vagyunk

Iskolánk Johannita védnökség alatt

Tudósítások iskolánkról

e-Igazgatótanács