Angol-német nyelvi tábor

A nyelvi tábort június 25 és június 29-e között tartottuk. Idén is sokan jöttek a táborba, igyekeztünk hát minél érdekesebben, játékosabban, de azért hasznosan eltölteni az időt.

A hétfő délelőtti nyelvi blokkokban a gyerekek hazánk nevezetességeiről tanulhattak az adott nyelven. Az ebéd után pedig süti és rétes sütésben segíthettek a gyerekek, míg a java az udvaron sportolt, vagy számháborúzott. Utána mindenki nagy örömére elfogyasztottuk a sok finomságot.

Kedden a film és zene világában merültünk el, majd ebéd után egy fagyizással egybekötve moziba mentünk.

Másnap, szerdán a különböző foglalkozásokat ismerhették meg a gyerekek a délelőtt folyamán. Délután kézművesedtünk. Szőttünk, fontunk, gyöngyöt fűztünk, modellkedtünk.

Csütörtökön a táborozók nagy örömére Szentgotthárdra látogattunk el a fürdőbe. Az egész napos program mint mindig, most is nagyon jól sikerült.

Pénteken délelőtt a fordított nap következett, amikor mindenki „belekóstolhatott” egy kicsit a másik idegen nyelvbe. Ezt követte délután a vetélkedő a héten tanultakból.

Az egész hét jó hangulatban, tartalmasan telt el. Erről tanúskodhat a sok kép a galériában. Jövőre is várunk lelkes táborozókat!

Napi ige

Iskolánk alapítványa

Testvériskoláink

Tehetségpont vagyunk

Örökös Ökoiskola vagyunk

Iskolánk Johannita védnökség alatt

Tudósítások iskolánkról

e-Igazgatótanács