10 éves iskolánk

Fennállásának 10. évfordulójára emlékezett iskolánk október 20-án az evangélikus templomban.

Az ünnepséget néptáncosaink nyitották meg a templom előtti téren, ahol a Boglya Együttes húzta a talpalávalót. Az alkalmon Hende Csaba országgyűlési képviselő köszöntötte a 10 éves iskolát, s egy örömhírt is elárult, miszerint hamarosan új tornacsarnokban sportolhatnak az intézmény tanulói. Az ünnepségen Ódor László nyelvész professzor méltatta az iskola névadóját, Reményik Sándort, majd Sátory Károly igazgató úr foglalta össze az elmúlt 10 év történéseit. A műsorban közreműködtek iskolánk és művészeti iskolánk tanulói, versekkel, zenével színestítették az alkalmat.

Az ünnepség az iskola aulájában Reményik Sándor szobrának leleplezésével folytatódott, ahol Puskás Tivadar polgármester is megköszönte az intézmény dolgozóinak eddigi munkáját, s egy emléklapot adott át a 10 éves évforduló alkalmából. A rendezvényen a bobai tagintézmény dolgozói is köszöntötték a 10 éves iskolát. Végül Gregresen-Labossa György lelkész megáldotta Reményik Sándor mellszobrát.

Reményik Sándor szobrát Veres Gábor szombathelyi szobrászművész készítette az évforduló alkalmából. Ezúton is köszönjük a szép alkotást!

Kapcsolódó cikkek:

http://www.frisss.hu/

Napi ige

Iskolánk alapítványa

Testvériskoláink

Tehetségpont vagyunk

Örökös Ökoiskola vagyunk

Iskolánk Johannita védnökség alatt

Tudósítások iskolánkról

e-Igazgatótanács