Iskolánk énekkara Miskolcon járt

 

2019 áprilisában iskolánk volt a házigazdája az EDOT-nak, az Evangélikus Diákkórusok Országos Találkozójának, ahol kórusunk bemutatkozhatott.  Meghívást kaptunk a következő találkozóra, melyet az elmúlt hétvégén, közel 400 éneklő diák részvételével rendeztek meg Miskolcon.

A Reményik Énekkar legfiatalabb tagjai második, a legidősebbek pedig nyolcadik osztályos diákjaink. Legjelentősebb feladataink az egyházi szolgálatok ellátása és az iskolai rendezvények színesítése. Az iskola által képviselt értékek mutatkoztak meg a műsorválasztásunkban is.

     A miskolci evangélikus templom adott otthont az ünnepi hangversenynek, ahol az általános és a középiskolai kórusok között lelkes kis énekkarunk elnyerte a közönség elismerését, amit vastapssal jutalmaztak. Másnap Lillafüreden egy közös kiránduláson vehettünk részt. Elfáradva, de élményekben gazdagon térhettünk haza.

 

Kórusunk tagjai: Dianis Szófia Lotte, Szalai Réka, Sáray Júlia, Péteri Emma, Rákos - Stercz Angelika, Tomcsányi Luca, Kiss-Dénes Anna, Horváth Anna, Sáray Réka, Faragó Réka, Gombos Emese, Pintér Dóra, Szummer Dorka, Karádi Bodza, Senyei Letícia, Szummer Ádám, Kern Adél, Márkus Anna, Mendel Zsófia, Sóskuti Hanna

 

Zenei közreműködők: Szitár Ádám, Molnár Marcell

                                   Simkó Imréné tanárnő, Kacziba Éva tanárnő

 

A kórus vezetője: Borsos Beatrix tanárnő

 

Az énekkari mappánk logójának készítői: Dianis Szófia Lotte és Horváth Zsombor István tanulóink.

Erre az alkalomra készült el énekkarunk ünnepi nyakkendője.

 Az énekkarosok videóját az alábbi linket tekinthetik meg: 

https://drive.google.com/file/d/1QGI85myWYViN0sdCR8U_gjt9K6Rh58KL/view?usp=share_link

 

 

Kapcsolódó galéria

Iskolánk énekkara Miskolcon járt

Napi ige

Iskolánk alapítványa

Testvériskoláink

Tehetségpont vagyunk

Örökös Ökoiskola vagyunk

Iskolánk Johannita védnökség alatt

Tudósítások iskolánkról

e-Igazgatótanács