Az energiatudatosság gyermekkorban kezdődik! - Játékos szemléletformáló program óvodás és kisiskolás gyermekeknek Szombathelyen.

KEHOP-5.4.1-16-2016-00606

A kedvezményezett neve:: Reményik Sándor Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola
A projekt címe: Az energiatudatosság gyermekkorban kezdődik! - Játékos szemléletformáló program óvodás és kisiskolás gyermekeknek Szombathelyen.
A szerződött támogatás összege: 4 482 500
A támogatás mértéke (%-ban): 100% 
A projekt  időtartama: 2019.11.01-2021.06.30
A projekt azonosító száma: KEHOP-5.4.1-16-2016-00606

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt keretében önállóan támogatható főtevékenységként megvalósul a D) GYAKORLATORIENTÁLT ISMERETEKET ÁTADÓ, POZITÍV, A MINDENNAPOS TEVÉKENYSÉGEK KÖZÉ INTEGRÁLHATÓ, JÓ PÉLDÁKAT KÖZVETÍTŐ TÉRSÉGI ÉS HELYI TANULMÁNYI VERSENYEK SZAKMAI ELŐKÉSZÍTÉSE ÉS LEBONYOLÍTÁSA tevékenység keretében a tananyagfejlesztést követően játékos interaktív előadások és gyakorlati foglalkozásokat követően a helyi óvodák és iskolák mérhetik össze tudásukat tanulmányi verseny formájában. 1db verseny   
A H) A KEDVEZMÉNYEZETT HONLAPJÁN BELÜL A PROJEKT SZÁMÁRA ALOLDAL LÉTREHOZÁSA tevékenység keretében a http://www.szombathely-lutheran.hu/remenyik-sandor-evangelikus-altalanos-iskola oldalon interaktív aloldal kerül kialakításra. 1 db. aloldal létrehozása
Az I) TÉRSÉGI VAGY HELYI RENDEZVÉNYEKEN ENERGIATUDATOS SZEMLÉLETRE NEVELŐ, KREATÍV, JÁTÉKOS FOGLALKOZÁSOK SZERVEZÉSE ÉS LEBONYOLÍTÁSA GYERMEKEK SZÁMÁRA tevékenység keretében a program megvalósítási ideje alatt összesen 4 alkalommal „települünk ki” városi rendezvényekre mobil bemutatóhelyünkkel, ahol a kisgyermekek számára játékos szemléletformáló programot valósítunk meg. 


 

Napi ige

Az Úr ezt mondta Izsáknak: Maradj jövevényként ebben az országban, én pedig veled leszek, és megáldalak…

(1Móz 26,3)

Szent félelemmel éljetek földi vándorlásotok idején…

(1Pt 1,17)

Iskolánk alapítványa

Testvériskoláink

Tehetségpont vagyunk

Örökös Ökoiskola vagyunk

Iskolánk Johannita védnökség alatt

Tudósítások iskolánkról

e-Igazgatótanács